SPINWORKSHOP door Carina van der Ham

Heb je altijd al een keer wol willen spinnen maar heb je geen spinnenwiel? Dan is dit de kans om eraan te proeven. Onder leiding van Carina van der Ham, eigenares van het bedrijf en voormalige winkel ‘De Schapekop’ in Nieuwpoort, leer je de beginselen van het spinnen in deze dagworkshop.

Carina is een autoriteit op het gebied van wol, spinnen en biologisch verven. In de polders van de  Alblasserwaard grazen haar eigen Schetland schapen. Zij zijn de leveranciers van de vachten waaruit prachtige wol wordt gesponnen. En in deze workshop kan je dat nu zelf ervaren. Je leert de beginselen en vaardigheden van het spinnen met wol van Carina’s eigen Shetland schapen.
In de weverij zijn Louët spinnenwielen aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Maar heb je zelf een spinnenwiel dan kan je die natuurlijk ook mee nemen.
Er zijn 6 data geplant waar je je op in kunt schrijven.

Data; Nog geen nieuwe data bekend. Bij een groepje van minimaal 3 personen kan deze workshop ook op aanvraag ingepland worden.

Tijd; start is om 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 voor koffie/thee en iets lekkers) tot 16:00 uur

Prijs; €125,- incl. koffie/thee en iets lekkers, alle materiaal t.w.v. € 49,- en eventueel gebruik van een spinnenwiel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om nadien een spinnenwiel te huren voor € 12,50 per week met een maximum van 2 weken.

Aantal personen; minimaal 3, maximaal 5. De workshop gaat dus door bij 3 personen. Wanneer de dag van je keuze niet vol is wordt er een vervangende dag aangeboden waar nog plek is. Indien dit niet mogelijk is wordt de betaling terug gestort.

De lunch is niet inbegrepen dus die kan je zelf meenemen of iets halen in de stad.

Adres; Langendijk 73, 4201CG, Gorinchem

Heb je besloten om de cursus te volgen? Dan kun je je aanmelden via deze site. Kies de gewenste dag in de ‘producten’.

Indien je de cursus aanschaft dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden;

Algemene voorwaarden voor cursussen en dagworkshops

  • De betaling van de cursus of workshop is tevens ook de bevestiging van deelname.
  • Aanmelding en betaling geschiedt via de website of via een inschrijfformulier in de weverij.
  • Er kan ook op de dag zelf aangemeld worden indien er nog plek vrij is. Het bedrag kan dan contant of per pin vóór aanvang betaald worden.
  • Deelname aan de cursus of workshop geschiedt op volgorde van aanmelding. Als er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, dan wordt er een wachtlijst aangelegd of kom je op de lijst van de volgende cursusdata te staan.
  • U ontvangt 5 dagen vóór aanvang van de cursus of workshop een bevestiging per e-mail met de nodige informatie over de cursus of workshop.
  • Bij annulering van de cursus of workshop wordt, tot vóór een week van aanvang, 50 % van het cursusgeld geretourneerd.
  • Voor lesdagen, die door omstandigheden niet genoten kunnen worden, wordt in overleg een inhaaldag gepland.
  • Bij niet gemelde afwezigheid wordt er geen deel cursus- of workshopgeld terug gestort.
  • Indien er dieetvoorschriften of voedsel allergieën zijn, dit graag aangeven in het inschrijfformulier.
  • Studio Roodenburg stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade aan persoonlijke eigendommen, noch voor vermissing van persoonlijke goederen, tijdens de cursus.

Inlichtingen

Via info@studioroodenburg.nl of telefoon;  06-38820856

Voorwaarden opgesteld; november 2020

Enig resultaat

Enig resultaat