Weef je eigen VODDENKLEED, 1 persoon, datum in overleg (voor informatie klik HIER)

Lijkt het je leuk om je eigen vloerkleedje te weven? Het kan in 1 dag. Je werkt met repen stof, zogenaamde vodden. Dus dat gaat lekker snel. Ik heb heel veel kleuren op voorraad maar heb je zelf een oud dekbedovertrek in een mooie kleur…knip of snijd er dan repen van van 1,5 cm en gebruik deze in je vloerkleed.
Op het weefgetouw is een schering ingeregen van 60 cm breed. De lengte die je weeft hangt af van je eigen snelheid. Maar je gaat altijd met een leuk kleed naar huis.

Voddenkleden (vodden zijn oude lappen stof) zijn ideaal. Je kunt ze overal in je huis leggen zoals in de badkamer, bij je bed of als mooi kleed in de kamer. Maar ook als picknick of speelkleed zijn ze ideaal omdat je ze makkelijk kunt wassen, tot wel 60 graden. De voddenkleden die ik maak zijn van beddengoed gemaakt, dus gerecycled. Je kan zo’n kleed makkelijk zelf weven. Het resultaat is altijd mooi.

Het weven van een kleed is een dagworkshop op een VLOERWEEFGETOUW (dus niet op een klein tafelweefgetouw) en is op afspraak. Het weefgetouw heb ik al voor je ingeregen met de schering dus je kan gelijk aan de slag.

De prijs van het kleed wat je weeft is op basis van gewicht. Het kleed wordt gewogen en kost €12,50 per 100 gram. 1 m2 is ongeveer 1200 gram en kost dan dus €150,-. De breedte van de schering kan wisselen of op aanvraag.

Het is ook mogelijk om je eigen gesneden vodden mee te nemen. De prijs is dan €7,50 per 100 gram.

Voor een afspraak te maken kun je mailen naar info@studioroodenburg.nl

of bellen naar 06-38820856

Enig resultaat

Enig resultaat