KUSSEN/TAFELLOPER/PLACEMATS weven op een tafelgetouw, minimaal 1, maximaal 10 personen. Ook geschikt zonder weefervaring!!!

Tijdens deze workshop maak je een tafelloper van ongeveer 1.70 x 0.35 meter of  3 placemats van ongeveer 0.50x 0.35 cm. Het materiaal wat je gebruikt is een mengsel van katoen, linnen en acryl dus sterk en makkelijk wasbaar.  Je kunt kiezen uit zo’n 38 kleuren en dat maakt dat je altijd een unieke en persoonlijke tafelloper maakt. Je werkt op een Rigid Heddle/tafelgetouw van Ashford. De tafelgetouwen staan voor aanvang al ingeregen met de kleur(en) die je zelf uitgekozen of opgegeven hebt of je laat je verrassen door wat ik heb ingeregen.

Het is de bedoeling dat je met een af product naar huis gaat dus je krijgt er ruim de tijd voor. We beginnen om 10:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) en stoppen wanneer de tafelloper klaar is. Tussen de middag heb je 45 minuten de tijd voor de lunch die je zelf mee brengt. De prijs is incl. koffie/thee, iets lekkers en de gebruikte materialen.

Prijs: €125,- per persoon incl. 21% BTW, incl. materiaal wat gebruikt is t.w.v. €40,- (de restanten van het garen wat gebruikt wordt is niet in de prijs inbegrepen)

 • Wanneer je van je geweven stof een kussen wil laten maken dan zijn de kosten daarvan €25,-.  Dit zijn de maakkosten en de kussen vulling, exclusief verzendkosten.
 • wanneer je van je geweven stof placemats wil laten maken dan zijn de kosten daarvan €17,50,-, exclusief verzendkosten

Starttijd: 10:00 tot ongeveer 17:00 uur

JE HOEFT VOOR DEZE WORKSHOP GEEN WEEFERVARING TE HEBBEN!!!

Wanneer je je inschrijft voor deze workshop, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden!

Algemene voorwaarden voor cursussen en dagworkshops

 • De betaling van de cursus of workshop is tevens ook de bevestiging van deelname.
 • Aanmelding en betaling geschiedt via de website of via een inschrijfformulier in de weverij.
 • Er kan ook op de dag zelf aangemeld worden indien er nog plek vrij is. Het bedrag kan dan contant of per pin vóór aanvang betaald worden.
 • Deelname aan de cursus of workshop geschiedt op volgorde van aanmelding. Als er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, dan wordt er een wachtlijst aangelegd of kom je op de lijst van de volgende cursusdata te staan.
 • U ontvangt de betaalde factuur met de informatie ter bevestiging van de inschrijving.
 • Bij annulering van de cursus of workshop wordt tot 1 maand vóór aanvang 50 % van het cursusgeld geretourneerd.
 • Voor lesdagen, die door omstandigheden niet genoten kunnen worden, wordt in overleg een inhaaldag gepland.
 • Bij niet gemelde afwezigheid of binnen 5 dagen voor aanvang wordt er geen cursus- of workshopgeld terug gestort.
 • Indien er dieetvoorschriften of voedsel allergieën zijn, dit graag aangeven in het inschrijfformulier.
 • Studio Roodenburg stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade aan persoonlijke eigendommen, noch voor vermissing van persoonlijke goederen, tijdens de cursus.

KLIK OP DE DATUM NAAR KEUZE VOOR HET AANTAL BESCHIKBARE PLAATSEN

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten