Dagworkshop BANDWEVEN, minimaal 1, maximaal 3 personen, datum in overleg (voor informatie klik HIER)

Met een zelf geweven bandje kan je van alles doen. Bijvoorbeeld een kledingstuk oppimpen, een lusje maken aan een handdoek of sleutelhanger, verzin het maar! Laat je creativiteit de vrije loop.

In deze workshop leer ik je hoe je een patroon maakt en leest. Vervolgens ga je je eigen bandje ontwerpen, de schering opzetten en je eigen bandje weven in de kleuren die jij wilt. Het is echt niet moeilijk.

Je werkt op een klein bandweefgetouw, de Inklette van Ashfort. Is je bandje nog niet af, dan mag je het getouw tegen een borg van €51,50,- mee naar huis nemen. Wil je hem houden, dan is de borg tevens het aankoopbedrag. Wil je liever op een groter bandweefgetouw, de inkleloom, aan de slag dan kan dat ook. De borg en aanschafprijs is €85-.

We beginnen om 10:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) en stoppen rond 16:30 uur. Tussen de middag heb je 30 minuten de tijd voor de lunch die je zelf mee brengt.

De workshop kost €75,- per persoon incl. 21% BTW en is incl. koffie/thee, iets lekkers en het materiaal wat je nodig hebt om een bandje te weven.

Wanneer je je inschrijft voor deze workshop, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden!

Algemene voorwaarden cursussen en workshops

  • De betaling van de cursus of workshop is tevens ook de bevestiging van deelname.
  • Aanmelding en betaling geschiedt via de website of via een inschrijfformulier in de weverij.
  • Er kan ook op de dag zelf aangemeld worden indien er nog plek vrij is. Het bedrag kan dan contant of per pin vóór aanvang betaald worden.
  • Deelname aan de cursus of workshop geschiedt op volgorde van aanmelding. Als er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, dan wordt er een wachtlijst aangelegd of kom je op de lijst van de volgende cursusdata te staan.
  • U ontvangt 5 dagen vóór aanvang van de cursus of workshop een bevestiging per e-mail met de nodige informatie over de cursus of workshop.
  • Bij annulering van de cursus of workshop wordt, tot vóór een week van aanvang, 50 % van het cursusgeld geretourneerd.
  • Voor lesdagen, die door omstandigheden niet genoten kunnen worden, wordt in overleg een inhaaldag gepland.
  • Bij niet gemelde afwezigheid wordt er geen deel cursus- of workshopgeld terug gestort.
  • Indien er dieetvoorschriften of voedsel allergieën zijn, dit graag aangeven in het inschrijfformulier of via de mail.
  • Studio Roodenburg stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade aan persoonlijke eigendommen, noch voor vermissing van persoonlijke goederen, tijdens de cursus.

 Inlichtingen

Via info@studioroodenburg.nl of telefoon;  06-38820856

Enig resultaat

Enig resultaat