CADEAUBON bandweven, datum in overleg

100,00

Wanneer je iemand een leuke workshopdag cadeau wilt doen, maar je weet nog niet op welke dag de workshop plaats kan vinden, dan kan je ook een cadeaubon geven die je (leuk ingepakt) opgestuurd krijgt nadat je een bestelling hebt gedaan via de webshop.

Met een zelf geweven bandje kan je van alles doen. Bijvoorbeeld een kledingstuk oppimpen, een lusje maken aan een handdoek of sleutelhanger, verzin het maar! Laat je creativiteit de vrije loop.

In deze workshop leer ik je hoe je een patroon maakt en leest. Vervolgens ga je je eigen bandje ontwerpen, de schering opzetten en je eigen bandje weven in de kleuren die jij wilt.

  • Je werkt op de Inkleloom van Ashfort. Je bandje krijg je niet af dus mag je het getouw tegen een borg van €92,50 mee naar huis nemen. Wil je hem houden, dan is de borg tevens het aankoopbedrag.
  • We beginnen om 10:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) en stoppen rond 16:30 uur. Tussen de middag heb je 30 minuten de tijd voor de lunch die je zelf mee brengt.
  • De workshop kost €95,- per persoon incl. 21% BTW en is incl. koffie/thee, iets lekkers en het materiaal wat je nodig hebt om een bandje te weven.

Wanneer je je inschrijft voor deze workshop, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CADEAUBON bandweven, datum in overleg” te beoordelen