CADEAUBON sjaal weven, datum in overleg

100,00

Wanneer je iemand een leuke workshopdag cadeau wilt doen, maar je weet nog niet op welke dag de workshop plaats kan vinden, dan kan je ook een cadeaubon geven die je (leuk ingepakt) opgestuurd krijgt nadat je een bestelling hebt gedaan via de webshop.

Lijkt het je leuk om een keer een dag creatief bezig te zijn? Wil je een keer snuffelen aan het weven? Tijdens de dagworkshop maak je een sjaal van ongeveer 1.75 meter lang en 40 cm breed. Je werkt op een tafelweefgetouw die al ingeregen is. En wie weet heb je de smaak te pakken en kies je daarna voor een 5 daagse cursus. (zie Cursus weven basis 1)

Het is de bedoeling dat je met een af product naar huis gaat dus je krijgt er ruim de tijd voor. We beginnen om 10:00 uur (inloop vanaf 9:40 uur) en stoppen wanneer de sjaal klaar is. Tussen de middag heb je 45 minuten de tijd voor de lunch die je zelf mee brengt. De prijs is incl. koffie/thee, iets lekkers en de gebruikte materialen. De weefgetouwen zijn al ingeregen dus je kunt gelijk aan de slag.

Prijs: €95,- per persoon incl. 21% BTW, incl. materiaal t.w.v. €27,50

Tijd: 10:00 uur tot ongeveer 17:00 uur

Wanneer je je inschrijft voor deze workshop, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CADEAUBON sjaal weven, datum in overleg” te beoordelen