CADEAUBON kussen/tafelloper weven, datum in overleg

125,00

Wanneer je iemand een leuke workshopdag cadeau wilt doen, maar je weet nog niet op welke dag de workshop plaats kan vinden, dan kan je ook een cadeaubon geven die je (leuk ingepakt) opgestuurd krijgt nadat je een bestelling hebt gedaan via de webshop.

Tijdens deze workshop maak je een tafelloper van ongeveer 1.70 x 0.35 meter of  3 placemats van ongeveer 0.50x 0.35 cm. Het materiaal wat je gebruikt is een mengsel van katoen, linnen en acryl dus sterk en makkelijk wasbaar.  Je kunt kiezen uit zo’n 38 kleuren en dat maakt dat je altijd een unieke en persoonlijke tafelloper maakt. de tafelgetouwen staan voor aanvang al ingeregen met de kleur(en) die je zelf uitgekozen of opgegeven hebt of je laat je verrassen door wat ik heb ingeregen.

Het is de bedoeling dat je met een af product naar huis gaat dus je krijgt er ruim de tijd voor. We beginnen om 10:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) en stoppen wanneer de tefelloper klaar is. Tussen de middag heb je 45 minuten de tijd voor de lunch die je zelf mee brengt. De prijs is incl. koffie/thee, iets lekkers en de gebruikte materialen.

Prijs: €125,- per persoon incl. 21% BTW, incl. materiaal t.w.v. €40,-

Starttijd: 10:00 tot ongeveer 17:00 uur

Wanneer je je inschrijft voor deze workshop, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CADEAUBON kussen/tafelloper weven, datum in overleg” te beoordelen